Trenings- og kurstilbud våren 2002

Til kurs for voksne Om påmelding

 

Tennis er en utrolig morsom sport, men også krevende, ikke minst teknisk. For at få mest mulig utbytte av sin tennis vil jeg rekommandere alle, uansett ferdighetsnivå, at tilegne seg noe instruksjon. Dette kan gjøres ved å melde seg på noen av klubbens kurstilbud.

Innendørs har vi dessverre noe begrenset banekapasitet, men vi prøver allikevel å gi de fleste interesserte et tilbud.


Kurs for juniorer

Tennisskole for barn og ungdom: Åpen for alle juniorer som trenger en grunnleggende innføring i tennis. Opplegget er basert på mye lek og generell ballbehandling.

Tennisskolen deles inn i trinn 1 og trinn 2.
Nye kurs på tennisskolen starter 13 mai.

Pris: 600 kroner for 10 økter.

Klubbtrening: De som ønsker å fortsette på våre ordinære kurs etter innendørssesongen, må melde seg til Jonas på vanlig måte. Husk at ordinær klubbtreing kun er for medlemmer av klubben (er du ikke medlem ennå, så har du ennå tid...)

Vi tilbyr også ekstratrening (fredager 15.30-17) for turneringsspillere. I tillegg til den teknisk/taktiske veiledningen på banen prøver vi å følge opp spillerne på turneringer.


Kurs og instruksjon for voksne

Vi tilbyr også instruksjon for voksne på forskjellige ferdighetsnivåer. Her kan man enten få privat instruksjon etter avtale med trener eller melde seg på et av våre kurs.

Nye ti-timers kurs starter 13 mai. Vi håper at særlig foreldre/foresatte til klubbens juniorer prøver seg på et av disse kursene. Kontakt hovedtrener Jonas Bolmstedt – 45 03 01 27 - for mer info.

Pris: 1000 kr. for et 10 timers kurs.


All påmelding til trening og kurs gjøres til hovedtrener

Jonas Bolmstedt på telefon 45 03 01 27 eller e-mail jobolm@online.no.