Stiftet 1927

GREFSEN TENNISKLUBB

 

Siden ble sist oppdatert 24. mars 2003

Kontakt oss

Medlemmer

Kurs

Styre og stell

Spilleregler

Lenker

 

Årsmøte 2003

 

Ordinært årsmøte i Grefsen tennisklubb ble avholdt

mandag 24. mars

 

Vi kommer tilbake med et kort referat

 

Ferdighetskort – morsommere og mer målrettet trening

Det har ofte vært pekt på manglende tekniske ferdigheter hos norske tennisspillere, kanskje særlig sammenliknet med våre svenske naboer. Flere klubber har på ulike måter forsøkt å bøte på dette, og mange har etterlyst et dokumentert opplegg som de aller fleste kan enes om.

Ferdighetskort ble først tatt i bruk av Ullern tennisklubb for et par år siden, med Michael Johansson som den viktigste drivkraften. Norges tennisforbund uttrykte sin generelle støtte på årstinget i februar 2002, og flere klubber har nå begynt å ta systemet i bruk.

GTK har laget et eget hefte som forklarer hvordan klubben benytter systemet med ferdighetskort. I tillegg bruker vi heftet Basisteknikk, nylig utgitt av Norges tennisforbund

Ferdighetskortene vil ha fargekoder (grønt, gult, blått osv) og lages slik at de kan festes på tennisbagen eller ryggsekken.

Hver deltaker vil, ved påmelding, få utdelt et hefte som beskriver hvilke ferdigheter som kreves for å kvalifisere seg til hvert kort. Det vil bli stilt tydelige, og oppnåelige, krav for ulike områder: først og fremst slagteknisk og i forhold til bevegelse og taktikk, det kreves kjennskap til tennisens regler - og: man må lære seg opp til en god oppførsel på banen og overfor medspillere.

Salgsbod – en praktisk nyhet

 Det har i det siste dukket opp mange oppslag i bobla: Noen ønsker å kjøpe brukt utstyr (først og fremst racketer) mens andre ønsker å selge. Som et tilbud til våre medlemmer vil vi åpne for en liten brukthandel via våre hjemmesider.

For å forhindre ”uautoriserte” registreringer og masse tull, må medlemmer som ønsker å bruke siden aktivt, sende en epost til styret@grefsen-tennis.org og fortelle at de ønsker å registrere ting for salg – eller legge ut forespørsler om kjøp. Eposten må inneholde navn, telefonnummer og den epostadressen som vedkommende benytter oftest. Det blir da sendt en ”autorisasjon”, i form av et passord, til oppgitt epostadresse.

Treningstider 2003

Ny treningsperiode startet opp igjen mandag 6. januar og vil fortsette fram til slutten av april.

Kursene pågår hver dag fra kl 14-17.  Ta kontakt med hovedtrener Jonas Bolmstedt hvis du vil være med (gjelder spillere i alle aldre).

Trenger du instruksjon?

Priser pr kurstime

1 gang pr uke:
2 ganger pr uke
3 ganger pr uke

kr 850,-
kr 1600,-
kr 2250,-

Søskenrabatt på kr. 100,- pr søsken.

 

 

 

 

 

 

 Til toppen

 

 

 

 

 

 

 

15061031